Kako izgubiti na težini uz pomoć čaja — A kako...?
A kako...?: Kako izgubiti na težini uz pomoć čaja

Kako izgubiti na težini uz pomoć čaja

 

Izvor: eHow Contributor

clip_image001

Čaj, porijeklom iz Kine, je jedno od najzdravijih pića koje možete konzumirati. Dokazano je kako čaj ima blagotvorne učinke ne samo na opće zdravlje, već i pomaže tijelu da se riješi viška kilograma. Sljedeći koraci pokazati će vam kako smršavjeti uz pomoć čaja.

 

 

Što vam je potrebno

Crni čaj

Zeleni čaj

Oolong čaj

Bijeli čaj

1

Odaberite crni čaj umjesto kave ujutro i pijte hladni čaj sa vašim obrocima umjesto gaziranih pića. Crni čaj je pun anti-toksina zvanih flavonoidi koji pomažu detoksifikaciji cijelog tijela, poboljšavajući zdravlje i ubrzavajući metabolizam. Kava dodaje toksine tijelu i umara ga iscrpljujući zalihe nekih vitamina.

2

Popijte najmanje jednu šalicu toplog ili hladnog zelenog čaja dnevno. Dokazano je da zeleni čaj sagorijeva kalorije i ubrzava metabolizam, što pomaže pri mršavljenju. Možete kupiti zeleni čaj raznih okusa poput maline, limuna, borovnice ili metvice.

3

Pijte Oolong čaj, koji se dobiva iz posebnih listića čaja uzgojenih u Kini i obrađenim odmah nakon ubiranja. Mnogi se zaklinju u efekt mršavljenja ove vrste čaja koji se tipično i reklamira kao čaj koji pomaže pri gubitku kilograma.

4

Pijte bijeli čaj, topli ili hladni, koji također dolazi u nizu različitih okusa kao i zeleni čaj. Anti-oksidacijski i efekti mršavljenja bijelog čaja slični su onima zelenog čaja. Istraživanja su pokazala kako bijeli čaj snižuje krvni tlak i kolesterol, što pospješuje općenito zdravlje vašeg srca i omogućuje vam da radite intenzivnije tijelovježbe.

Preveo: Kowalski

(Ako imate slike za korak po korak, zahvalni smo ako ih pošaljete na akakoblog@gmail.com . Hvala)